View Production dropper støtte for Internet Explorer 11 – IE11

Vi har over flere år supportert Internet Explorer 11 (IE11) og vi har nå besluttet å stoppe utvikling og supportering til IE 11. Grunnen til dette er veldig enkel da den ikke har de nødvendige funksjoner eller ytelse for å kjøre våre programmer. Microsoft anbefaler heller ikke denne nettleseren da de i 2015 stoppet utviklingen. Du kan lese mer om dette her.

Vi har forståelse for de av dere som fortsatt bruker IE11 og vil supportere dere så langt det lar seg gjøre men vi vil, som nevnt ovenfor ikke foreta noen tilpasninger eller utvikling til denne nettleseren. Vi anbefaler alle å ta i bruk moderne nettlesere som Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari eller Microsoft Edge.

Vi vil i løpet av kort tid oppdatere våre betingelser og vi vil gå bort fra IE11 i slutten av september 2018. Brukere som fremdeles er på IE11 vil få beskjed i applikasjonen om å bytte nettleser og vi anbefaler at alle brukere blir informert om dette.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger utfyllende informasjon rundt nettleserproblematikk.

Følg bloggen vår

  • Våre dedikerte ansatte skriver fagblogger verdt en gjennomlesning. Følg bloggen for en sniktitt på framtiden!
    Vi ønsker at du skal få relevant innhold fra oss og ber deg derfor om å godta at vi samler og benytter oss av informasjon om ditt bruk på våre digitale kanaler. Les vår personvernerklæring her.