MyProduction migrerer over på ny skyløsning

1. juni 2021 braker det løs for vår nye skytjeneste for logistikk- og produksjonsselskaper Norden rundt. Er du like spent som oss? Les videre for en rask oppdatering på migreringsprosessen og hva dette betyr for din bedrift.

Hvordan vil MyProduction migrere dagens løsning til ny skyløsning

Vår høyeste prioritet innebærer at overgang fra gammel til ny løsning skal være så sømløs og knirkefri som mulig. Her har vi solide forutsetninger for å innfri da vi kjenner begge systemene svært godt.

For å kunne gjøre prosessen mest mulig effektiv gjennomføres den som en migrering fremfor en konvertering. Fordelen med en migreringsprosess er automatikken i prosessen, samt mengden data som blir overført, som er større enn ved en konvertering. Dette er en klar fordel både for oss og for dere når flere hundre kunder skal over på samme løsning samtidig.
Hvordan vil migreringsprosessen gjennomføres?
Vår nye cloud løsning leveres med minimalt av implementering og opplæringskostnader.

Slik blir prosessen for dere:

  • Dere vil få tildelt en prøveversjon
  • Vi migrerer eksisterende data over på MyProductions nye cloud-løsning.
  • Dere tester skytjenesten i fred og ro.
  • Dere gjør opplæring av alle medarbeidere til de kjenner seg trygge.
  • Nå er dere klare til å gå live!
  • Vi ordner alt i en ny migrering over til nytt system.

Psst! Dere har mulighet til å beholde alt dere ønsker av testdata.

Vi mener dette er den mest kostnadsbesparende og knirkefrie veien å gå.
Det er liten risiko og dere har alltid full støtte fra våre konsulenter i prosessen, som kjenner dere godt. Full trygghet i slike prosesser er viktig. Og ikke minst kan dette gjennomføres akkurat når det måtte passe dere. Kan det bli bedre?

Har du spørsmål om overgang til nytt system eller trenger veiledning?

Om du har spørsmål, trenger veiledning eller noen å rådføre deg med må du ikke tvile med å ta kontakt. Vi er her for å gjør din hverdag enklere! Ta kontakt på info@myproduction.no eller på tlf +47 48 22 55 55.