Timeregistrering

Et brukervennlig system for tidsregistrering som optimerer arbeidsflyten

Et tidsregistreringssystem for optimalisert arbeidsflyt

I MyProduction Cloud har vi funksjon for timeregistrering av produksjonstid. Vi har lagt vekt på en enkel og effektiv timeregistrering slik at bedriften skal få et godt grunnlag for gode og nøyaktig etterkalkyler.

man working in a production company

Timeregistrering av produksjonstid, gjøre via telefon eller den maskinen operatøren står på. Her registreres det start og stopp av operasjonen. Det kan registreres ulike time-typer som innstillingstid, produksjonstid, reparasjon eller hendelse som skjer en gang. Timeregistrering er en del av vår produksjonsrapportering, slik at operatøren har også mulighet til å registrere vareforbruk, vrak med ulike vrakkoder, samt skape dokumentasjon. Operatøren har også mulighet til å chatte med andre operatører, formann eller andre i organisasjonen (se produksjonsrapportering for mer informasjon).

man standing in front of a control station in production

Hva våre kunder sier

Vi har brukt MyProduction i over 10 år og vi har sett at deres fleksibilitet har gjort at vi kan utvikle oss videre ganske enkelt med nye produkter. Systemet er lett å sette opp. Vi ser også at utviklingsdelen deres er veldig sterk og vi ser at nye deler av systemet deres vil vi få bruk for fremover.
Vidar Gundrosen, produksjonssjef, Høiax AS

Vidar Gundrosen

Production Manager, Høiax Systems

Vi har kontroll og oversikt over alle kostnader i våre produksjoner. Både kostnadene for prosessen og materialene som er i bruk. Vi ønsker å samle alt i ett system. Da har vår operatør som jobber på den ene delen tilgang til alt han trenger.
Rolf Schjølberg - Røros Produkter

Rolf Schjølberg

Site Manager, Røros Produkter

Kom i gang!

Enkel å skifte, enkel å implementere og enkel å tilpasse til dine behov.

Book et møte