Tillbud, Ordre & Fakturering

Når kalkylen er bygget, kan du tilby den til din kunde gjennom vår tilbudsmodul.

Fra forespørsel til levering – alt i én løsning

Når kalkylen er bygget, kan du tilby den til din kunde gjennom vår tilbudsmodul. Det er enkelt å legge til andre produkter som kan være komponenter eller andre varer. Tilbudet legges automatisk til din salgssporing og tilbudsreserve. Når tilbudet er akseptert og en bestilling er lagt inn, genereres automatisk en produksjonsordre og systemet har oversikt over produksjonsplanen, hvor vår løsning dekker alle produksjons- og logistikkbehov. (se videoer om planlegging, produksjonsrapportering, behovsberegning, logistikk osv.)

three coworkers looking on a computer screen during production

Når produktet er ferdig og klar for levering har du mulighet til å kjøre plukkliste og følgeseddel. Det er full støtte for dellevering på hver linje eller om man ønsker å dellevere de ulike linjene. Det er enkelt å ha ulike leveringsdatoer per linje. Når varen er levert kan automatisk fakturering settes opp via EHF, e-post eller annen leveringsmåte.

up close on a machine in production

Hva våre kunder sier

Vi har brukt MyProduction i over 10 år og vi har sett at deres fleksibilitet har gjort at vi kan utvikle oss videre ganske enkelt med nye produkter. Systemet er lett å sette opp. Vi ser også at utviklingsdelen deres er veldig sterk og vi ser at nye deler av systemet deres vil vi få bruk for fremover.
Vidar Gundrosen, produksjonssjef, Høiax AS

Vidar Gundrosen

Production Manager, Høiax Systems

Vi har kontroll og oversikt over alle kostnader i våre produksjoner. Både kostnadene for prosessen og materialene som er i bruk. Vi ønsker å samle alt i ett system. Da har vår operatør som jobber på den ene delen tilgang til alt han trenger.
Rolf Schjølberg - Røros Produkter

Rolf Schjølberg

Site Manager, Røros Produkter

Tilknyttede funksjoner

CRM

Vår modul for CRM inneholder all funksjonalitet som forventes av et moderne CRM-system og gir deg en klar oversikt.

Integrasjoner

Vår plattform er klar til å integreres med annen programvare, maskiner og utstyr eller utveksle dokumenter som bestillinger, innkjøpsordrer eller fakturaer.

Timeregistrering

En enkel og effektiv tidsregistrering slik at virksomheten skal ha et godt grunnlag for gode og nøyaktige kalkyler.

Kom i gang!

Enkel å skifte, enkel å implementere og enkel å tilpasse til dine behov.

Book et møte