Integrasjoner

Alle typer ordredokumenter kan integreres i vår løsning.

Plattformen i MyProduction Cloud bygges sammen av API

Vår API teknologi gir enklere, sikrere og bedre oppdatering av data i ulike systemer og det skjer raskere enn tradisjonell filutveksling. Med vår API kan ethvert team gjøre integrasjoner. Teamet blir en webtjeneste mellom vårt API og motpartens API. En webtjeneste har høy grad av gjenbruk, noe som gjør at denne teknologien er raskere og billigere i bruk, og at det er mer kontroll over hvilke data du flytter.

high tech up close with a cloud

Vår plattform er klar til å integreres med annen programvare, maskiner og utstyr (IOT) eller utveksling av ordredokumenter som bestillinger, innkjøpsordrer, pakksedler eller fakturaer. Alle typer ordredokumenter kan integreres i vår løsning.

three coworkers working together behind a computer

Hva våre kunder sier

Vi har brukt MyProduction i over 10 år og vi har sett at deres fleksibilitet har gjort at vi kan utvikle oss videre ganske enkelt med nye produkter. Systemet er lett å sette opp. Vi ser også at utviklingsdelen deres er veldig sterk og vi ser at nye deler av systemet deres vil vi få bruk for fremover.
Vidar Gundrosen, produksjonssjef, Høiax AS

Vidar Gundrosen

Production Manager, Høiax Systems

Vi har kontroll og oversikt over alle kostnader i våre produksjoner. Både kostnadene for prosessen og materialene som er i bruk. Vi ønsker å samle alt i ett system. Da har vår operatør som jobber på den ene delen tilgang til alt han trenger.
Rolf Schjølberg - Røros Produkter

Rolf Schjølberg

Site Manager, Røros Produkter

Kom i gang!

Enkel å skifte, enkel å implementere og enkel å tilpasse til dine behov.

Book et møte