Logistikk

Få live og oppdatert data om logistikk hvor som helst og når som helst med MyProductions skybaserte løsning.

En sterk og fleksibel logistikkmodul

MyProduction Cloud har en sterk logistikk modul. Den inne holder ulike lager med fler-lokasjon. Den har både faste og flytende lokasjoner. Det er også mulig å bygge opp ulike lager som separate lager eller i et lagtre med ubegrenset nivå på lagrene. Vi har løsning for ferdigvarelager, varer i arbeid, halvfabrikat, komponent/råvarelager og prosjekt-lager. Det er også mulig å sete opp lager for retur varer, vrak, reparasjons-lager eller andre type lager dere har behov for. Kommisjonslager både mot kunde og leverandør med automatisk etterfylling.

two orange machines in production

Har dere lager ute hos underleverandører er det mulig å sette opp et leverandør-lager, der dere har full oversikt over hva de ulike underleverandører har av deres varer. Sendes det et oppdrag til underleverandøren, så kan dere velge om produksjonen skal hente fra deres lager eller laget som ligger ute på leverandør-lageret. Vi har ulike metoder for beregning av lagerverdi. Gjennomsnittlig lagerverdi, FIFO, FEFO eller beregning etter holdbarhetsdato. Løsningen har en meget effektiv løsning for lager telling. Her kan dere velge å telle lageret på et bestemt tidspunkt eller om dere velger å telle deler av lageret, selv om dere har full produksjon og plukkinger samtidig. Løsningen har selvfølgelig en enkel håndtering fra plukk, pakkseddel til utlevering

a man controlling production on shopfloor

Hva våre kunder sier

Vi har brukt MyProduction i over 10 år og vi har sett at deres fleksibilitet har gjort at vi kan utvikle oss videre ganske enkelt med nye produkter. Systemet er lett å sette opp. Vi ser også at utviklingsdelen deres er veldig sterk og vi ser at nye deler av systemet deres vil vi få bruk for fremover.
Vidar Gundrosen, produksjonssjef, Høiax AS

Vidar Gundrosen

Production Manager, Høiax Systems

Vi har kontroll og oversikt over alle kostnader i våre produksjoner. Både kostnadene for prosessen og materialene som er i bruk. Vi ønsker å samle alt i ett system. Da har vår operatør som jobber på den ene delen tilgang til alt han trenger.
Rolf Schjølberg - Røros Produkter

Rolf Schjølberg

Site Manager, Røros Produkter

Kom i gang!

Enkel å skifte, enkel å implementere og enkel å tilpasse til dine behov.

Book et møte