Etterkalkyle

MyProduction hjelper deg med å få alle brukere til å følge prosesser for å ha en god database for å analysere etterkalkyler.

Sørg for ønsket kvalitet ved å bruke etterkalkyler

For en produksjonsbedrift er det svært viktig å ha gode etterkalkyler. Med MyProduction Cloud har du alle muligheter til å få gode etterkalkyler og systemet hjelper deg til å få alle brukere til å følge prosesser for å ha godt datagrunnlag til å analysere etterkalkyler. For å få gode etterkalkyler så må operatørene registrere all data i sanntid. I MyProduction Cloud hjelper vi brukeren til å registrer alt som foregår i produksjonen i sanntid og vi har også automatisert ulike prosesser. Operatøren registrerer produksjonstid, tid som brukes på resursen om ikke resursen er koblet til systemet som automatisk registrerer resurstid. Operatøren registrere også vareforbruk, samt vrak eller annet avvik. Systemet holder kontroll på om vrak og avvik skal påvirke etterkalkyler.

a man analyszing data on an ipad

Alle som jobber med produksjon og er involvert i oppgaver som påvirker etterkalkyler registrerer sine aktiviteter direkte inn i systemet. Det betyr at du kan ta ut ferdige rapporter på etterkalkyler. De kan analyseres og ha «drill down» som betyr at du har tilgang til all data og enkelt kan se hva som har skjedd med hver enkelt produksjon. Du har også mulighet til å analysere de siste etterkalkyler for å oppdatere kalkylen slik at produksjonen av fremtidige produksjoner blir mer korrekt.

a woman running and analyzing production via computer

Hva kundene våre sier

Vi har brukt MyProduction i over 10 år og vi har sett at deres fleksibilitet har gjort at vi kan utvikle oss videre ganske enkelt med nye produkter. Systemet er lett å sette opp. Vi ser også at utviklingsdelen deres er veldig sterk og vi ser at nye deler av systemet deres vil vi få bruk for fremover.
Vidar Gundrosen, produksjonssjef, Høiax AS

Vidar Gundrosen

Production Manager, Høiax Systems

Vi har kontroll og oversikt over alle kostnader i våre produksjoner. Både kostnadene for prosessen og materialene som er i bruk. Vi ønsker å samle alt i ett system. Da har vår operatør som jobber på den ene delen tilgang til alt han trenger.
Rolf Schjølberg - Røros Produkter

Rolf Schjølberg

Site Manager, Røros Produkter

Tilknyttede funksjoner

Kalkyle

Å gjøre korrekte beregninger er avgjørende for å få kontroll over hele prosessen fra planlegging og prising til levering.

Avvik & QA

Systemet gir store muligheter for å rapportere og kjøre statistikk på de ulike kvalitetskodene og har full støtte for avvik og kvalitetsstyring.

Logistikk

Vår logistikkmodul inneholder ulike lag med multi-lokasjon. Den har både faste og flytende plasseringer. Det er også mulig å bygge opp forskjellige lag som separate lag eller i et lag-tre med ubegrensede nivåer.

Kom i gang!

Enkel å skifte, enkel å implementere og enkel å tilpasse til dine behov.

Book et møte