Produksjonsrapportering

Vi har laget en produksjonsrapporteringsmodul som raskt og enkelt kan fange opp alt som foregår hos operatøren.

Vår produksjonsrapportering er en klar og selvbeskrivende produksjonsløsning

Vår løsning inneholder prosessen fra forespørsel kommer fra kunde til produktet er levert. Systemet lar deg opprette et salgsprospekt der du samler all kommunikasjon med kunde. Her kan du også legge inn kalkylen du lager. Når Kalkylen er bygget kan du sende til din kunde gjennom vår tilbudsmodul. Det er enkelt å legge til andre produkter som kan være komponenter eller andre produksjoner. Tilbudet legger seg automatisk inn på din salgsoppfølging og på tilbudsreserve. Det er enkelt å lage nye versjoner av tilbudet, og vi tar vare på alle versjoner slik at det også er enkelt å gå tilbake og følge historien på de ulike tilbudene. Det er også enkelt å se de ulike endringen fra versjon til versjon.

a man altering things on a computer during a production on the shopfloor

Når tilbudet blir akseptert, så overføres tilbud til ordre. Her kan du selv bygge opp arbeidsprosessen med de fasene dere har behov for, samt at dere kan legge inn godkjenninger pr fase om det er ønskelig. Når det er blitt en ordre, så generes det automatisk en produksjonsordre og systemet har oversikt over hele produksjonsplanen, vår løsning avdekker alle behov for produksjon, logistikk og oppfølging. (se filmer om planlegging, produksjonsrapportering, behovsberegning, logistikk, m.f.) Når varen er ferdig produsert og klar for levering har dere mulighet for å kjøre plukkliste og pakkseddel. Det er full støtte for dellevering på hver linje eller om dere vil dellevere de ulike linjene. Du kan ha ulike leveringsdato pr linje. Når varen er levert kan det settes opp automatisk fakturering via EHF, e-post eller annen leveringsmetode.

man working in production

Hva kundene våre sier

Vi har brukt MyProduction i over 10 år og vi har sett at deres fleksibilitet har gjort at vi kan utvikle oss videre ganske enkelt med nye produkter. Systemet er lett å sette opp. Vi ser også at utviklingsdelen deres er veldig sterk og vi ser at nye deler av systemet deres vil vi få bruk for fremover.
Vidar Gundrosen, produksjonssjef, Høiax AS

Vidar Gundrosen

Production Manager, Høiax Systems

Vi har kontroll og oversikt over alle kostnader i våre produksjoner. Både kostnadene for prosessen og materialene som er i bruk. Vi ønsker å samle alt i ett system. Da har vår operatør som jobber på den ene delen tilgang til alt han trenger.
Rolf Schjølberg - Røros Produkter

Rolf Schjølberg

Site Manager, Røros Produkter

Tilknyttede funksjoner

Behovsberegning

MyProduction tilbyr en skybasert og tilpassbar løsning som gir full kontroll over tidtaking på den enkelte operasjon for produksjon.

Planner

Vår produksjonsplanlegger inneholder alt du trenger for å planlegge og er markedets mest allsidige og fleksible løsning. Velg om du vil ha en grovplan eller en detaljplan.

Dokumenthåndtering

Tracking is completely dependent on a good solution for document handling. Our solution has good interaction between documentation and tracking.

Kom i gang!

Enkel å skifte, enkel å implementere og enkel å tilpasse til dine behov.

Book et møte