Mekanisk industri

Optimaliser din virksomhet ved bruk av moderne programvare og beste praksis arbeidsprossesser for din mekanisk industri.

MyProduction Cloud for SMB og mekanisk industri

Effektiviser arbeidshverdagen og dine forretningsprosesser med skybasert programvare for produksjonsvirksomheter. Med vår programvare MyProduction Cloud vil din virksomhet kunne redusere kostnader og forbedre lønnsomhet igjennom optimalisering av din produksjon.

Vår løsning er bygget spesielt for SMB markedet og gir deg en løsning basert på beste praksis forretningsprosesser spesielt utviklet for mekanisk industri.

up close on a machine in the mechanics industry

MyProduction Cloud:
Industrifokusert produksjonssoftware

Vår skybaserte programvareløsning er utviklet av mennesker med over tjue års erfaring innen effektivisering og optimalisering av produksjonsvirksomheter i ulike industrier. Med utgangspunkt i flere ulike ERP og MPS løsninger i vår produktportefølje, så vi i ECI Software Solutions en mulighet for å levere en moderne og standardisert porgramvare for produserende virksomheter innen SMB.

MyProduction Cloud er en multi-tenant Cloud Native SaaS-løsning. Kostnad for server og vedlikehold inkluderes i abonnementskostnaden, og din virksomhet sikres en datadreven fremtid med moderne integrasjons- og automasjonsmuligheter.

high tech up close with a cloud

Kom i gang!

Enkel å implementere, enkelt å håndetere, enkel å integrere.

Book et møte