En oppdatering fra fremtiden til MyProductions nye skyløsning

Er du nysgjerrig på fremtiden til MyProductions nye skyløsning, eller litt bekymret? Vi skal fortelle deg hvorfor du har all grunn til å være nysgjerrig og ingen grunn til å være bekymret.

Fremtiden for min løsning hos MyProduction

Etter vi begynte utvikling av ny skyløsning har vi opplevd både begeistring og bekymring.
Våre løsninger utvikles for å rustes mot fremtiden og dette kommer alle våre kunder tilgode. Vi tror at våre kunder vil fortsette å kjøre windows løsninger i flere år fremover, det er derfor ingen grunn til å bekymre seg for at nåværende løsninger avvikles.

Selv om fremtiden ikke er til å unngå er vårt viktigste budskap å fortelle deg at vi vil fortsatt drifte løsningen dere kjører. Våre konsulenter hjelper dere med å utnytte alle funksjonene for en enda bedre optimalisering av prosessene.

Det er også mange som lurer på hvorfor vi velger å utvikle en ny løsning fremfor å videreutvikle den vi har. Dette er et tema vi har skrevet om, og kan derfor anbefale deg å lese denne artikkelen: “Hva er en Native-cloud solution og hvor skiller den seg fra andre løsninger“. Det er mye å se frem til med vår nye skyløsning. Blant annet vil vi ha et mye større fokus på funksjonalitet ved bruk av mobile enheter.

Lurer du på om du kan ha et behov for mobile skyløsninger og hvordan det kan påvirke verdiskapningen? Da inviterer vi deg til å ta kontakt med våre konsulenter, sammen finner vi ut av hvordan vi knirkefritt kan hjelpe dere videre over på fremtidens løsninger. Kontakt oss her.

Hva skjer videre med den nye skytjenesten?

Vår største og viktigste prioritet er at overgangen til mobil sky-løsning skal være så enkel og givende som mulig for våre kunder. Helt avslutningsvis ønsker vi igjen å berolige de som er bekymret over sin nåværende løsning:

  • Den vil fortsatt bestå i flere år fremover.
  • Den vil fortsatt driftes og vi hjelper fortsatt til med optimaliseringen med tilpassede funksjoner for nettopp dere.

Vi håper å få dele fremtidens skyløsninger med dere. Ta kontakt på info@myproduction.no eller på tlf +47 48 22 55 55, slik at vi sammen kan legge løpet inn i fremtiden.