Cookies & Personvernerklæring

Denne nettsiden angir når og hvordan vi bruker dine personopplysninger.

Hvem vi er

Vi er ECI Software Solutions Europe Holdings Limited med adresse Eden House, Whisby Road, Lincoln, Lincolnshire, Storbritannia LN6 3DG- Vi er registrert i England og Wales med organisasjonsnummer 05921693.

Denne personvernerklæringen gjelder for våre europeiske og britiske tilknyttede selskaper til ECI Software Solutions Europe Holdings Limited, og alle referanser til «vi», «oss» eller «ECI» refererer til ECIs tilknyttede selskaper lokalisert i Storbritannia og/eller Europa.

Vår adresse i Norge er: Tollbugata 8, 0152, Oslo.

ECI Software Solutions er et internasjonalt foretak og del av en gruppe med selskaper. Vi bruker våre ulike konsernselskaper for å levere våre tjenester, og vil dele dine personopplysninger mellom våre konsernselskaper for å sikre at vi kan tilby tjenestene du har bedt oss om. Detaljer om våre ulike kontorsteder og vårt hovedkontor finner du her.

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, inkludert eventuelle forespørsler om å utøve dine juridiske rettigheter, kommer du enklest i kontakt med oss ved å benytte denne e-postadressen: europe-privacy@ecisolutions.com Hvis du er basert utenfor Europa kan du finne vår globale personvernerklæring her.

Personvernerklæring

Hvordan bruker vi datene dine?

Når du kjøper og bruker programvaren vår
Når du kjøper og bruker programvaren vår, vil vi bruke dine personopplysninger til å fullføre kjøpet og tilby tjenestene til deg. Detaljene vi samler inn vil inkludere navn, firmanavn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingsdetaljer og industrisektor.

For å fullføre kjøpet deler vi personopplysningene dine med våre underleverandører som er involvert i kjøpsprosessen, for eksempel betalingsleverandører, samt kredittopplysningsbyråer som vi bruker til å vurdere svindel-, kreditt- og/eller sikkerhetsrisikoer. Vi må behandle dine personopplysninger på denne måten for å inngå og utføre kontrakten for programvaren du har kjøpt fra oss.

Når du deltar på et av våre bransjearrangementer
Når du deltar på et av våre arrangementer (som en messe, en kundekonferanse eller et annet kampanjearrangement sponset av eller deltatt på av oss), vil vi samle inn følgende informasjon fra deg: navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, firmanavn, industrisektor og betalingsdetaljer. Hvis du allerede er kunde og registrerer deg for å delta på et arrangement, vil vi bruke kundedetaljene vi allerede har registrert på deg for å bekrefte bestillingen din. Vi må bruke din personlige informasjon på denne måten for å fullføre bestillingskontrakten mellom oss.

Vi gir en delegatliste til organisasjoner og andre personer som deltar på arrangementene våre. Vi gjør dette fordi arrangementene våre er en nyttig mulighet til nettverksbygging og fordi vi har et oppriktig ønske om å være med på å bidra til å bygge og utvikle kundefellesskapet vårt. Vi fotograferer og filmer også våre hendelser fra tid til annen. Du kan protestere mot at vi bruker informasjonen din på denne måten ved å ta kontakt via denne e-postadressen: europe- privacy@ecisolutions.com, eller ved å følge instruksjonene gitt på arrangementet.

Når du kontakter oss
Når du kontakter oss om generelle spørsmål vil vi håndtere dine personopplysninger (ditt navn, kontaktinformasjon og de andre detaljene du oppgir til oss) for å kunne tilby kundetjenestene du har bedt om. Dette kan være når du ber oss om å gi mer informasjon om virksomheten vår generelt, eller forklare funksjonaliteten til bestemte programvareprodukter.

Bortsett fra det som er angitt nedenfor, er det med grunnlag i vårt oppriktige ønske om å tilby deg kundeservice av høy standard at vi håndtere din personlige informasjon på denne måten. Hvis du ringer oss fordi du er kunde og støttetjenester er inkludert i kontrakten din med oss, må vi bruke dine personopplysninger på denne måten for å fullføre kontrakten mellom oss.

Vår tilnærming til markedsføring
Denne delen gjelder hvis du har valgt å motta markedsføringskommunikasjon (som e-post) fra oss, eller hvis vi tror du er interessert i programvaren vår og du ikke har valgt bort markedsføringskommunikasjonen vår. Vi bruker datameglere for å identifisere virksomheter som sannsynligvis vil være interessert i programvaren vår.

Vi vil håndtere dine personopplysninger (som navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer) for å gi deg markedskommunikasjon i tråd med eventuelle preferanser du har fortalt oss om.

Når vi sender deg markedsførings-e-poster fordi du har valgt å motta dem, baserer vi oss på ditt samtykke til å bli kontaktet for markedsføringsformål. Hvis du ikke har samtykket til å motta markedsføringsmateriale og vi sender deg markedsførings-e- poster, gjør vi dette på grunn av vårt ønske om å fremme virksomheten vår. Hver e- post vi sender til deg for markedsføringsformål vil også inneholde instruksjoner om hvordan du kan stoppe å motta dem.

Du er ikke forpliktet til å gi oss dine personopplysninger for markedsføringsformål. Du kan fortelle oss at du ikke vil at personopplysningene dine skal behandles på denne måten når som helst ved å kontakte oss via vår kontaktside, via e-post på europe-privacy@ecisolutions.com eller, der det er relevant, ved å følge avmeldingslenken som vises i hver markedskommunikasjon du mottar fra oss.

Når du bruker mobilappene våre
Når du bruker mobilapplikasjonene våre, vil vi -hvis du samtykker- samle inn posisjonen din som lar deg kartlegge tjenesteanrop og teknisk aktivitet, i tillegg til å kartlegge tilgjengelighet av tjenestene. Vi samler også inn informasjon om hvordan mobilapplikasjonene brukes, for eksempel søkemønstre, søkeresultater og forslag i appene mens du bruker dem. Vi behandler disse dataene på grunnlag av vårt oppriktige ønske om å forstå hvordan mobilappene våre brukes, og for å forbedre dem. Vi samler og anonymiserer også disse dataene for å kontinuerlig forbedre appene våre og bedre forstå hvordan de brukes.

For å gjøre nettstedet vårt bedre
Vi bruker også dine personopplysninger for å gi deg en mer effektiv brukeropplevelse (for eksempel ved å vise programvareprodukter vi tror du vil være interessert i).

Vår bruk av informasjonen din på denne måten betyr at av nettstedet vårt vil være mer skreddersydd for deg, og at innholdet du ser på nettstedet vårt kan avvike fra noen som går inn på samme nettsted med en annen historikk eller andre nettleservaner. Vi deler også dine aggregerte, anonyme data med tredjeparts analyse- og søkemotorleverandører som hjelper oss med å forbedre og optimalisere nettstedet vårt.

Vi vil også bruke din personlige informasjon med det formål å gjøre nettstedet vårt sikrere, og for å administrere nettstedet vårt og for interne operasjoner, inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, forskning, statistikk og undersøkelsesformål.

Vi behandler dataene dine av denne grunn fordi vi har et oppriktig ønske om å gi deg den beste brukeropplevelsen vi kan, og for å sikre at nettstedet vårt er sikkert. Du kan hindre oss i å bruke din personlige informasjon på denne måten ved å bruke ‘ikke spor’-funksjonaliteten i nettleseren din. Hvis du aktiverer ‘ikke spor’ – funksjonen kan nettstedet vårt være mindre skreddersydd til dine behov og preferanser.

Hvis virksomheten vår blir solgt
Vi vil overføre dine personopplysninger til en tredjepart hvis virksomheten vår eller dens eiendeler kjøpes opp av noen andre. I så fall vil personopplysningene som vi har overføres til kjøperen. Vi behandler dine personopplysninger med dette formålet fordi vi har et oppriktig ønske om å sikre at vår virksomhet kan videreføres av kjøperen. I noen tilfeller kan vi også ha behov for å dele din personlige informasjon hvis vi er nødt til å avsløre eller dele dem for å overholde en juridisk forpliktelse.

Hva med teknisk informasjon og analyser?
Når du besøker siden vår, samler vi automatisk inn følgende informasjon:

 • teknisk informasjon, inkludert Internett-protokoll (IP) adressen som brukes til koble datamaskinen til internett, påloggingsinformasjon, operativsystem, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling, nettleserplugintyper og versjoner, skjermoppløsning, operativsystem og plattform
 • informasjon om besøket ditt, inkludert de fullstendige URL, klikkstrøm til, gjennom og fra nettstedet vårt (inkludert dato og klokkeslett), sidens responstider, nedlastingsfeil, lengden på besøk på visse sider, sideinteraksjonsinformasjon (som rulling, klikk, og museoverflyttinger) og metoder som brukes for å bla bort fra siden og et hvilket som helst telefonnummer som brukes til å ringe vårt brukerservicenummer.

Vi jobber også tett med tredjeparts annonsenettverk, analyseleverandører, hostingleverandører og søkeinformasjonsleverandører som vi også kan motta generell samlet anonym informasjon om deg fra. Vi vil kombinere informasjonen du gir oss med informasjon vi samler inn om deg.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du besøker siden vår og lar oss også forbedre siden vår. For mer informasjon, inkludert hvilke informasjonskapsler som finnes på nettstedet vårt, vennligst les våre retningslinjer vedrørende informasjonskapsler som du finner her.

Hvor lagres dataene mine?
Vi, våre konsernselskaper, og mange av våre tredjepartspartnere er basert utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), slik at vår og deres behandling av dine personopplysninger vil innebære en overføring av data utenfor EØS.

Hver gang vi overfører din personlige informasjon utenfor EØS, sikrer vi at den er beskyttet ved å sørge for at minst én av følgende sikkerhetstiltak er på plass:

 • ved å overføre din personlige informasjon til et land som har blitt ansett for å gi et tilstrekkelig beskyttelsesnivå av EU-kommisjonen.
 • ved å bruke spesifikke kontrakter godkjent av EU-kommisjonen som gir dine personopplysninger samme beskyttelse som de har i EØS.

Der personopplysninger om EØS-borgere overføres mellom konsernselskapene våre, benytter vi EUs standardkontrakter («SCC») for å sikre at opplysninger er beskyttet. Du kan få en kopi av standardkontraktene ved å kontakte oss via vår e-postadresse europe-privacy@ecisolutions.com.

For å holde denne personvernerklæringen så kort og lettfattelig som mulig, har vi ikke angitt spesifikt hvilke situasjoner som medfører at disse beskyttelsestiltakene brukes. Du kan kontakte oss for mer informasjon om hvordan vi beskytter spesifikke overføringer av dataene dine. All informasjon du gir til oss lagres på våre sikre servere eller tilhørende våre tredjeparts datalagringsleverandører.

Hvor lenge oppbevarer vi dine data?
Hvis du er kunde, vil vi beholde dataene dine minst så lenge du forblir kunde, for å sikre at vi kan hjelpe deg dersom du har spørsmål, tilbakemeldinger eller utfordringer i forbindelse med programvaren vår eller hvis noen juridiske spørsmål skulle oppstå.

Der vi har behandlet personopplysningene dine av en annen grunn (for eksempel når du har kontaktet oss med en innledende forespørsel i forbindelse med programvaren vår) vil vi bare beholde din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet dem inn for, inkludert for å tilfredsstille eventuelle juridiske, regnskapsmessige eller andre krav.

Vi har ikke en fastsatt periode som bestemmer passende hva som er passende oppbevaringsperiode for de personopplysningene vi har, men vi vurderer ulike faktorer. Vi vurderer særlig mengden, arten og sensitiviteten av personopplysningene, risikoen for skade ved uautorisert bruk eller utlevering av den personlige informasjonen, årsakene til at vi håndterer personopplysningene dine og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter, samt hvilke lovkrav som gjelder.

I noen tilfeller kan vi anonymisere dine personopplysninger slik at de ikke lenger kan knyttes til deg ved bruk av disse til forskning eller statistiske formål. I så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.

Hva er mine rettigheter under personopplysningsregelverket?
Du har en rekke andre rettigheter i henhold til personopplysningsregelverket, inkludert retten til:

 • få tilgang til dine personlige opplysninger
 • rette ufullstendige eller unøyaktige opplysninger vi har om deg
 • be oss om å slette personopplysningene vi har om deg
 • be oss om å begrense vår håndtering av dine personopplysninger
 • be oss om å overføre dine personopplysninger til en tredjepart
 • protestere mot hvordan vi bruker dine personopplysninger
 • trekke tilbake ditt samtykke til at vi håndterer dine personopplysninger (der vi benytter oss av ditt samtykke for å behandle dine personopplysninger)

Personvernlovgivningen er ofte komplisert, og hvorvidt du kan benytte deg av disse rettighetene avhenger noen ganger av typen personopplysninger vi håndterer om deg samt hvordan vi bruker dem. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss via europe-privacy@ecisolutions.com

Du har alltid rett til å sende inn en klage til oss eller datatilsynet i ditt land om hvordan personopplysningene dine brukes. Hvis du er i EU, kan du klikke her for å finne din personvernmyndighet.

Hva med nettsider vi lenker til?
Vår nettside kobler deg til forskjellige andre nettsteder. Hvis du følger en lenke til noen av disse nettstedene eller bruker deres tjenester, vær oppmerksom på at du har forlatt nettstedet vårt og at disse nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern. Vi er ikke ansvarlige og påtar ikke ansvar for noen form for risiko knyttet til slike retningslinjer eller nettsteder. Vennligst sjekk retningslinjene deres før du sender inn personlig informasjon til disse nettstedene.

Når vil vi endre personvernsretningslinjene vår?
Eventuelle endringer vi gjør i personvernretningslinjene våre i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden og – hvis det er hensiktsmessig – også varsle deg via e-post eller post. Vennligst sjekk jevnlig om det har skjedd eventuelle oppdateringer eller endringer i personvernretningslinjene våre.

Hvordan kontakter jeg dere for å gi tilbakemelding?
Vi har jobbet hardt for å lage denne korte personvernerklæringen som tydelig forklarer hvordan personopplysningene dine brukes. Dine tilbakemeldinger og forslag til denne personvernerklæringen er svært velkomne. Hvis du føler at vi har oversett viktige perspektiver eller brukt språk som du tror vi kan forbedre, vennligst gi oss beskjed ved å kontakte oss via e-postadressen vår europe-privacy@ecisolutions.com.

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 1 desember 2022.